top of page

Instal·lacions

Les nostres instal·lacions repartides en tres plantes t'ofereixen un gran ventall de possibilitats:

Planta baixa: Recepció, Sala de cardio, de fitness i de pes lliure amb màquines de gran qualitat.

Primera planta: Vestidors i zona de sauna i bany de vapor.

Segona planta: Sala d'activitats dirigides.

01


Sala de Cardio

Sala condicionada i equipada amb cintes de córrer, bicicletes, step i el·líptiques. Inicia l'entrenament o acaba'l a la part on obtindràs el major consum calóric i on l'entrenament cardio-respiratori és òptim.

02


Sala de fitness

Sala condicionada. Equipada amb màquines de fitness Technogym per a treballar tots els grups musculars. Zona d'abdominals i zona de consulta d'execució d'exercicis amb un "entrenador virtual".

03


Sala de pes lliure

Sala condicionada. Àmplia sala equipada per a experts ("jaula", premsa vertical, Multipower, 2 estacions de politges, manuelles fins 50 kg, etc) i també per a qui s'inicia en la pràctica del fitness.


Sala d'Activitats Dirigides

Àmplia sala  condicionada, amb parquet, miralls, i llum natural tot el dia. Equipada amb material específic: espatlleres, barra, bicicletes de cycling i elements funcionals com pilotes de Pilates, Bosu, Steps, Sac de boxa, etc.  

04

05


Vestuaris

Vestuaris condicionats, equipats amb armariets d'ús diari i de lloguer. Dutxes i assecador de cabells.

06


Sauna i Bany de vapor

Situades entre el vestuari masculí i femení, s'en fa ús altern.  Sauna amb calor seca i banys de vapor d'aigua, ideals per a relaxar-se després d'una sessió d'entrenament i sortir com nou.

bottom of page