top of page
ACTIVITATS DIRIGIDES
           PREPARACIÓ FÍSICA

 

Exercicis de condicionament intensiu dels grans grups musculars (braços, cames, abdominals, etc) amb ús de material específic. Sessió ideal per iniciar-se en les classes dirigides. Apte per a tots els nivells.

           TONIFICACIÓ

Exercicis que es realitzen de forma progressiva i controlada. Buscant el treball muscular intensiu per augmentar el to muscular, enfortint i fent més resistents els músculs. 

Segons la intensitat, la durada i la pausa entre repeticions parlem de força resistència (la intensitat predomina sobre la durada) o de resistència muscular (la durada predomina sobre la intensitat).

           CYCLING

 

Sessió d'entrenament en grup, sobre bicicletes estàtiques. Es reprodueixen totes les situacions típiques del ciclisme (pujades, baixades, esprints, etc.) Sessions d'alt consum calòric.

           POWER PUMP

 

Activitat que combina exercicis propis de pes lliure però que realitzen guiats, en grup i amb música. Entrenament orientat a millorar la força muscular, augmenta la resistència i el to muscular. Apte per a principiants.

           BOXA

 

Activitat de preparació física de la boxa. Practicant els moviments tècnics, l'exercici d'aquest esport incrementa l'agilitat, l'equilibri i els reflexes a la vegada que millora el sistema cardiovascular i la resistència física.

           PILATES

 

Mètode d'entrenament que combina exercicis de força, flexibilitat i mobilitat. Redueix les molèsties musculars i preveu lesions. Recomanat per a persones amb problemes d'esquena ja que millora la tonicitat de tots els músculs, principalment els abdominals, dorsals i lumbars.  Ideal per principiants.

bottom of page